Monday, 9 January 2012

Cotton lagiii

Assalamualikum semua..
Hye girls!Hari niee minaz nk bagi tahu yang batch pre-order minaz untuk baju
yang nie.yang niee kt bwh nie.  (boleh tengok details facebook minaz)

  sweet pink.mmg confirm sweet kalau pakai;p

Electric Blue: tinggal 1pcs jek sekarang ni
 Turqoise Green: masih ade lagi (restock yang baru)

 (more details search facebook: minazboutiquestudio.com OR
www.minazboutiquestudio.com(WEBSITE)

ini lah diaa :

 Polkadot Cotton Blouse
da kembali ade.hoyeaaaayyyyy
RM69.90
ONLY! ONLY!(mcm biase siape yang size XXXL ke ape ke boleh custom made)
mane nk dapat harga mcm tu dekk oi kt luar. da la design mmg hanya ade 100%
kat minaz.pegi boutique lain mmg tak kn ade.
kain utk cotton blouse nie sgtttttt sejokk n selesa klu kt luar sne tu pns jgn risau mmg serap 
peloh.jadi jangan risaauu.
lagi satu,cotton blouse nie sgtt sesuai kalau window shopping pakai pula
dengan jeans.style abiss.
 kan da kateee.mmg tengah ade stock untuk Polkadot Cotton Blouse
kalau rse tak puas hati boleh dtg sendiri butik kami ye
Bandar baru bangi sek8
(maaf kualiti gambar tidak cantik via blackberry)
jumpee lagi untuk NEXT POST!
love MiNaz Team
 

Saturday, 7 January 2012

Kenapa mesti MiNaz?

selamat berhujung minggu semua!
jom minaz nk kongsi somthing utk reader2
kt luar sne.
kenapa mesti WAJIB memilih MINAZ?sebagai tempah utk korang 
tempah baju@shopping? 
kenapa?kenapa?kenapa?
mesti korang semua perasan kn kebanyakan design minaz ni
banyak menggunakan kain polkadot.kn kn.
sebab?skrg trend itu ye adek adek. jadi
MINAZ merupakan salah satu butik yang ikut kepada perkembangan fashion sekarang
cube tengok baju kt bwk nie.
sebab MINAZ menggunakan kain jenis 100% ENLISH COTTON
so berbaloi-baloi sangat la kalau korang shopping@memilih minaz sebagai designer
ENGLISH COTTON nie kualiti kain die sangat baik daripada cotton yang lain
sejuk sangat dan paling best mudah untuk iron baju.*kain semeter pon mahai dek*
Hoodies dress cotton nie pon menggunakan 100% ENGLISH COTTON
dan sedikit kain LYCRA die bahagian dada. 
hoodies dress nie sangat sesuai kalau pegi dinner@kenduri kahwin@window shopping
kain sangat sejok ok. kalau pakai nmpk trendy n style sangat 
see see see da cakap da MINAZ mmg banyak menggunakan kain ENGLISH 
COTTON polkadot
sesuai utk trend zaman skrng.. 
yg bestnya skirt nie bahagian pinggang tu nmpk tak? mmg buatkn org yang memakai nmpk
ramping gitttuuuu.
soalan:"alaaa.macam mane saya da la size XXXXL lepas tu ade hati nk shopping
dekat MINAZ confirm la xde SIZE buat malu jek"
OH tidak! MINAZ bkn jek ready made tp custom made ok,
maknanya siape yang pendek ke,terlebih tinggi ke,terlebih besar ke
boleh dtg ke MINAZ ukur size badan anda sendri.
ini SERIUS beb.xyah risau siape yang kate xde size
Sebab design MINAZ nie 100% dari DESIGNER& TAILOR yang berpengalaman.
 nie pulak polkadot cotton blouse
mmg 100% COTTON tapi bahagian lenggan tu chiffon sebab nanti kalau u all semua
pakai die akan nmpk mcm jatuh n besar di bahagian lenggan.cantik sangat!
stylish sangat. yang pastinya baju mcm nie sesuai utk padankan dengan Jeans@skirt
tp skirt harus la yg kosong ye.bercorak tu kurang sesuai.
sangat stylish kalau anda semua ye anda semua. pegi shopping@window shopping
dgn polkadot cotton blouse nie padankan dengan Jeans
dan lepas tu dipadankan lagi dengan belt yang kecik di bahgian pinggang.
bawak handbeg dan dipadankan dengan kasut wedges!
oh girls u'r so stylish!*banyak sangat word padankan padankan,dan dan perasan tak*
ok itu jek nk kongsi untuk hari nie.
btw MINAZ nk tnye style ape yg korng paling minat @ jenis design mcm mne korang sume
paling sukeee sukeee gilerrrr.
JOM KONGSI!
-
-
and last

tengok! diana amir pon pakai bj dari MINAZ taw.
anda semua bile lagi??
*baju diana amir di sponsor oleh minaz boutique studio.com untuk majalah MINGGUN WANITA*
Dyana dwi polkadot dress
 
 
 
 

Friday, 6 January 2012

hai! this is our new collection

MiNaz in media
almy nadia and yana sponsor from minaz new collection soon.!
stay tune girls
ok
come and visit our boutique today!

Tuesday, 20 December 2011

Hello! now we have a Blog! lets join me

gambaran lokasi butik kami.
boleh like fan page Minazboutiquestudio atau boleh layari website kami
minazboutiquestudio.com
kalau nak lebih puas hati boleh datang sendiri butik kami beralamat
No 20-02,seri bangi,jalan 8/35,seksyen 8,43650 Bandar baru bangi,Selangor
masa: 10pagi-8malam
hari: dibuka setiap hari kecuali hari Isnin 
*tunggu next post yang lebih info dari kami MiNaz Team :)