Saturday, 7 January 2012

Kenapa mesti MiNaz?

selamat berhujung minggu semua!
jom minaz nk kongsi somthing utk reader2
kt luar sne.
kenapa mesti WAJIB memilih MINAZ?sebagai tempah utk korang 
tempah baju@shopping? 
kenapa?kenapa?kenapa?
mesti korang semua perasan kn kebanyakan design minaz ni
banyak menggunakan kain polkadot.kn kn.
sebab?skrg trend itu ye adek adek. jadi
MINAZ merupakan salah satu butik yang ikut kepada perkembangan fashion sekarang
cube tengok baju kt bwk nie.
sebab MINAZ menggunakan kain jenis 100% ENLISH COTTON
so berbaloi-baloi sangat la kalau korang shopping@memilih minaz sebagai designer
ENGLISH COTTON nie kualiti kain die sangat baik daripada cotton yang lain
sejuk sangat dan paling best mudah untuk iron baju.*kain semeter pon mahai dek*
Hoodies dress cotton nie pon menggunakan 100% ENGLISH COTTON
dan sedikit kain LYCRA die bahagian dada. 
hoodies dress nie sangat sesuai kalau pegi dinner@kenduri kahwin@window shopping
kain sangat sejok ok. kalau pakai nmpk trendy n style sangat 
see see see da cakap da MINAZ mmg banyak menggunakan kain ENGLISH 
COTTON polkadot
sesuai utk trend zaman skrng.. 
yg bestnya skirt nie bahagian pinggang tu nmpk tak? mmg buatkn org yang memakai nmpk
ramping gitttuuuu.
soalan:"alaaa.macam mane saya da la size XXXXL lepas tu ade hati nk shopping
dekat MINAZ confirm la xde SIZE buat malu jek"
OH tidak! MINAZ bkn jek ready made tp custom made ok,
maknanya siape yang pendek ke,terlebih tinggi ke,terlebih besar ke
boleh dtg ke MINAZ ukur size badan anda sendri.
ini SERIUS beb.xyah risau siape yang kate xde size
Sebab design MINAZ nie 100% dari DESIGNER& TAILOR yang berpengalaman.
 nie pulak polkadot cotton blouse
mmg 100% COTTON tapi bahagian lenggan tu chiffon sebab nanti kalau u all semua
pakai die akan nmpk mcm jatuh n besar di bahagian lenggan.cantik sangat!
stylish sangat. yang pastinya baju mcm nie sesuai utk padankan dengan Jeans@skirt
tp skirt harus la yg kosong ye.bercorak tu kurang sesuai.
sangat stylish kalau anda semua ye anda semua. pegi shopping@window shopping
dgn polkadot cotton blouse nie padankan dengan Jeans
dan lepas tu dipadankan lagi dengan belt yang kecik di bahgian pinggang.
bawak handbeg dan dipadankan dengan kasut wedges!
oh girls u'r so stylish!*banyak sangat word padankan padankan,dan dan perasan tak*
ok itu jek nk kongsi untuk hari nie.
btw MINAZ nk tnye style ape yg korng paling minat @ jenis design mcm mne korang sume
paling sukeee sukeee gilerrrr.
JOM KONGSI!
-
-
and last

tengok! diana amir pon pakai bj dari MINAZ taw.
anda semua bile lagi??
*baju diana amir di sponsor oleh minaz boutique studio.com untuk majalah MINGGUN WANITA*
Dyana dwi polkadot dress
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment