Monday, 9 January 2012

Cotton lagiii

Assalamualikum semua..
Hye girls!Hari niee minaz nk bagi tahu yang batch pre-order minaz untuk baju
yang nie.yang niee kt bwh nie.  (boleh tengok details facebook minaz)

  sweet pink.mmg confirm sweet kalau pakai;p

Electric Blue: tinggal 1pcs jek sekarang ni
 Turqoise Green: masih ade lagi (restock yang baru)

 (more details search facebook: minazboutiquestudio.com OR
www.minazboutiquestudio.com(WEBSITE)

ini lah diaa :

 Polkadot Cotton Blouse
da kembali ade.hoyeaaaayyyyy
RM69.90
ONLY! ONLY!(mcm biase siape yang size XXXL ke ape ke boleh custom made)
mane nk dapat harga mcm tu dekk oi kt luar. da la design mmg hanya ade 100%
kat minaz.pegi boutique lain mmg tak kn ade.
kain utk cotton blouse nie sgtttttt sejokk n selesa klu kt luar sne tu pns jgn risau mmg serap 
peloh.jadi jangan risaauu.
lagi satu,cotton blouse nie sgtt sesuai kalau window shopping pakai pula
dengan jeans.style abiss.
 kan da kateee.mmg tengah ade stock untuk Polkadot Cotton Blouse
kalau rse tak puas hati boleh dtg sendiri butik kami ye
Bandar baru bangi sek8
(maaf kualiti gambar tidak cantik via blackberry)
jumpee lagi untuk NEXT POST!
love MiNaz Team
 

1 comment: